top of page
  • Writer's pictureElli

Pari trendiä ja hääblogipäivä Helsingissä


Hääblogipäivä on nyt takana päin ja voi juku kuinka hauskaa meillä olikaan! Oli mahtavaa tavata kaikkia tyyppejä, keiden kanssa on enemmän ja vähemmän jo jutellut somen kautta. @kristallihaat kuvasi viime vuonna fiiliksiään sopivasti, verraten hääblogipäivää eräänlaisena pre-polttaripäivänä. Pre-polttareilta se omasta mielestänikin tuntui, sillä meitä oli mahtava tyttöporukka, paljon tekemistä, paljon kuohuviiniä ja paljon häähömpötystä. Toivottavasti tämä postaus innoittaa vielä lisää häitään järjestäviä! Haluan myös kiittää hääblogipäivän yhteistyökumppaneita, iso kiitos siis Clarion Hotel Helsinki, Valo Films, Vertical Club, Maxikarkki, Namina, Script Creative, Ihana Kukkanen, Häät-Media, Miraque, Mionetto & Pop up Kemut!


Hääblogipäivää vietettiin tankotanssin, kalligrafian, ihonhoidon ja hemmottelun merkeissä Clarion Hotel Helsingissä Jätkäsaaressa.


Ihana Asta Valo Filmsiltä oli meidän mukana koko päivän kuvaamassa. Voin lämpimästi suositella Valo Filmsiä, sillä Asta oli aivan mahtava ja sopi porukkaan loistavasti!
Kuva: Valo Films

Päivä alkoi Vertical Clubilla Kalasatamassa tankotanssien. Vaikka tankotanssi on ollut pinnalla jo hetken aikaa, en ole sitä itse siitä huolimatta kokeillut. Häähumussa bloggari Jasmiina veti meille tankotanssi tunnin ja sai sen näyttämään aluksi niin kevyeltä ja helpolta. Ei ollut kevyttä ja helppoa. Aloittelijan roolistani huolimatta se oli todella hauskaa! Aika rankkaa ja vähän hankalaa, mutta hauskaa. Tässä aktiviteetissa tuli laitettua itseään hieman mukavuusalueen ulkopuolelle ja se kyllä kannatti. Tänään on tosin tuntunut, että eilen on tehty jotain ihan uutta. Lajista saisi tietenkin paljon enemmän irti, jos sitä kävisi tekemässä säännöllisesti. En yhtään ihmettele, miksi tankotanssi on niin suosittu polttariaktiviteetti! Jos olet järjestämäss polttareita, jonne olit ajatellut tankotanssia tai muuta vastaavaa, kannattaa tsekata Vertical Clubin yksityistuntitarjonta. Voin luvata että kuohuviini maistuu niin paljon paremmalta tälläisen rehkimisen jälkeen.


Vertical Club. Kuva: Valofilms

Tyylikäs ja moderni Clarion Hotel Helsinki isännöi loppupäiväämme. Söimme lounasta, jonka jälkeen oli hotellikierros. Clarion Hotel Helsinki on aivan loistava valinta juhlapäivien viettoon (kuten allekirjoittanut tulevan miehensä kanssa juhli siellä kihlautumistaan). Hotelli on tyylikäs (hello Artek ja muu design), upeassa paikassa maisemien puolesta ja siellä on yksi Helsingin parhaista Skybaareista, Sky Room. Yksityistilaisuuksiin hotellilla on tarjota hulppeita tiloja jopa 500 hengelle. Tämä mahdollistaa esimerkiksi isojen häiden järjestämisen mahtavilla maisemilla. Hotelli tarjoaa myös muita huikeita tiloja mm. kattoterassilla olevan uima-altaan sekä saunat ja mahtavan aamiaisen kauniissa ympäristössä. Tämä saa itseltäni siis vahvat suositukset myös aiemmasta kokemuksesta!


Clarion Helsinki Sky Room. Kuva: Valo Films

Clarion Hotel Helsinki. Kuva: Valo Films

Clarion tarjoaa muuten Romance-pakettia, joka sopii loistavasti pieneen pakoon arjesta (hei mini-häämatka ja retriittiä samassa? Trendikästä olemista siis), sekä hääyöksi. Majoituspakettiin kuuluu kahden hengen majoitus Deluxe- tai Junior Suite-huoneessa, aamiainen tarjoiltuna huoneeseen sekä myöhäinen huoneenluovutus klo 14 (saatavuuden mukaan), pullo samppanjaa (0,375l, myös alkoholiton vaihtoehto tarjolla), macarons -keksejä, kylpytakit, kylpytossut ja kylpytuotteet, sekä kuntosalin ja saunojen käyttö asiakasaikoina. Retriittihäämatkaan /mini-häämatkaan Clarion sopii myös ravintolansa puolesta. Ruotsalaisen kokin, Marcus Samuelssonin Kitchen & Table -Ravintolassa voi illallistaa merinäköalan kanssa, ilman että tarvitsee stressata mieltä julkisissa tai etsimällä ravintolasuosituksia.


Clarion tarjoaa Romance-paketin Helsinkiin & Vantaalle blogin lukijoille -10% alennuksella koodilla ROMANCE10. Koodi voimassa 31.7.2019 asti.

Romance-paketin herkkuja. Kuva: Valo Films

Hemmottelusta saatiin myös vinkkejä, kun Naminasta tultiin kertomaan meille luksushoidoista. Perinteiset aasialaiset hemmotteluhoidot ovat rentouttavia ja Naminan ympäristössä lepää myös mieli. Saimme myös testata Naminan omaa ihon- ja vartalonhoitosarjaa, jossa on yksinomaan heille kehitetyt tuoksut. Erityisesti Namina Pampering hoito kiinnostaa. ''Namina Pampering. Hemmottele itseäsi tällä rentouttavalla ja ihoa tehokkaasti kosteuttavalla Thai Spa -hoitokokonaisuudella. Aisteja hivelevä matkasi alkaa siitä hetkestä kun astut Naminan aitoon, thaimaalaiseen tunnelmaan, joka saa mielesi rentoutumaan ja valmistaa sinua luonnolliseen, Naminassa valmistettuun seesaminsiemenkuorintaan. Lempeän ja ihoasi hellivän joconut-hieronnan jälkeen luvassa on vielä pään ja kasvojen hieronta. Tämä kokonaisuus hivelee kaikkia aistejasi ja saa sinut tuntemaan olosi nuoremmaksi ja elinvoimaisemmaksi.''


Naminan hoidoista saa nyt -20% koodilla Hashtag Häät. Koodi voimassa 30.6.2019 saakka.
Naminan luento aasialaisista hemmotteluhoidoista. Kuvassa myös Maxikarkin ja Clarion Romance-paketin herkkuja. Kuva: Valo Films

Naminan ihastuttavat tuotteet. Kuva: Valo Films

Ihana ja lahjakas Aini Script Creativesta piti meille kalligrafia workshoppia ja oli kyllä mahtavaa! Kalligrafia on erittäin rentouttavaa ja jopa eräänlaista mindfulnessia. Kalligrafia on huikeassa nosteessa ollut jo jonkun aikaa ja oli huippua päästä kokeilemaan tätä itsekkin. Workshop valoi uskoa siihen, että jos vaan hieman lisää harjoittelisi, pystyisi jopa itse tekemään häihin vaikka paikkakortit. Tässä tosin ongelmaksi voisi muodostua oma perfektionismi ja oman työnjäljen kelpaamattomuus. Pieni paljastus tähän väliin, olen välillä säheltäjä. Tämän saivat selville myös kanssabloggarit ja Aini, sillä läikytin ennen ensimmäistäkään kirjainta mustetatta ympäriinsä. Valo Filmsin Asta oli vielä näppäränä tyttönä ottamassa tästä todistusaineistoa.


Kalligrafia workshop on muuten myös yksi aivan huippuidea polttareita ajatellen! Morsian, joka on taiteellinen (miksei muutkin), arvostaa varmasti käsillä tekemistä ja uuden opettelua. Tähän liittyen on muuten myös yksi nouseva trendi! Nimittäin ''say bye bye to Hen Party and hello to Zen Party''. Morsiamet toivovat nyt railakkaiden ja räväköiden polttarien sijaan rauhoittumista, rentoutumista, hemmottelua ja mielenrauhaa. Kalligrafia workshopit on tähän ihan loistava juttu, sillä kaunis jälki, keskittyminen ja yhdessä tekeminen tuovat nimenomaan sen zen-fiilistä. Aini järjestää workshoppeja, joten seuraavan ajankohdan tsekkaamalla, voi löytää sopivan.


Kalligrafia workshop. Kuva: Valo Films

Script Creativen Kalligrafia workshop. Kuva: Valo Films

Herkuilla meitä hemmotteli monelle tuttu Maxikarkki joka on suosittu hääkarkkien myyjä. Vaikka meille ei luultavasti karkkibuffaa tulekkaan, on se silti jo jonkun asteinen klassikko häissä. Trendinä tosin mainittakoon, että henkilökohtaisuus ja persoonallisuus on huikeassa nosteessa, jonka vuoksi lempikarkkien tarjoaminen on trendikästä. Jos sinä pidät kirpeistä karkeista ja tuleva puolisosi suklaasta, voisi ne yhdistää samaan pussiin ''vastakohdat täydentävät toisiaan''-tyyppisesti. Hääkarkkeja ja omia lemppareita voi metsästää esim Maxikarkilta.


MAXIHUHTI koodilla saa ensimmäisen yli 30 euron tilauksen ilman toimituskuluja. Koodi on voimassa huhtikuun loppuun asti, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Saatiin myös trendikatsausta vuoden 2020 hääpuku-muodista. Häät.fi oli ollut tsekkaamssa näitä Lontoossa Bridal Fashion Weekillä . Tuttuja trendejä siellä olikin ja näitä on voinut bongata @hastaghaat instatililtä, mm halter neck, värikkäät ja tummat hääpuvut, hihat, höyhenet, siniset hääpuvut ja Meghan Markle, eli yksinkertaisen kaunis eleganssi.


Lahjakassit, jotka saimme kotiinviemisiksi, sisälsivät Mr & Mrs -ilmapalloja Pop up kemuilta, proseccoa Mionetolta, Naminan lahjakortin, kangaskassin Ihana Kukkaselta ja Clarionilta saimme vielä alennuskupongin sekä kuohuviinilahjakortin Sky Roomiin käytettäväksi. Lisää hääblogipäivästä löydät näiden ihanien tyttöjen blogeista: Syysmorsian2019 Jannica, Satumaista Satu, Bride & co Anna, Mon Rêve d'Amour Sarah, Nisti ja Nööri Tuuli, Häähumussa Jasmiina ja Enää ei voi vaihtaa Sande.


Kuva: Valo Films

0 kommenttia
bottom of page